Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Curs a la DO Tarragona. Comunicar amb èxit enoturisme i vins a xarxes socials

28 de setembre de 2022

Preinscripcions en aquest enllaç

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya i la Ruta del Vi DO Tarragona presenten el curs sobre com comunicar amb èxit l’enoturisme i vins a les xarxes socials. Aquesta formació neix amb l’objectiu de proporcionar les eines necessàries per introduir les noves formes de comunicació i les xarxes socials de l'àmbit turístic i enoturístic, per a tots aquells que vulguin adquirir més competències professionals amb l’objectiu de convertir-la en una font de negocis.

CURS 100% SUBVENCIONAT PEL CONSORCI DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATAUNYA

El contingut anirà des de com comunicar en una empresa turística i enoturística, les diferents xarxes socials i l’impacte d’Instagram com la xarxa social més utilitzada per comunicar l’enoturisme i el vi. El curs conclourà amb la creació d’una campanya per assolir l’objectiu proposat.

Detall del contingut de les sessions.

En aquest curs es farà recorregut de la comunicació a la comercialització, focalitzant una de les eines fonamentals i més demandes amb una visió professional per a la comercialització que es presenten en el temari de la present convocatòria.

DURADA TOTAL DEL CURS

20 hores.

CALENDARI

8, 15, 22 i 29 de novembre de 9 a 14 h.

LLOC D'IMPARTICIÓ

Les sessions es realitzaran a Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de Reus, Passeig de Sunyer, 4-6.

El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i 30% de les places per a persones desocupadesPublic objectiu: restaurants, cellers, allotjaments i agents turístics. *No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública. 

Docent:

David Jobé Bosch. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Periodista especialista en vins i enoturisme. Cofundador del portal www.enoturista.cat i Coautor del Baròmetre del Vi Català a les Xarxes Socials, en col·laboració amb l’INCAVI.

Accessibilitat