Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Curs a la Conca de Barberà. Desenvolupament de producte turístic i enoturístic

30 de setembre de 2022

INSCRIPCIONS OBERTES en aquest formulari.

Curs eminentment pràctic que ha de permetre, a partir de la reflexió estratègica que ens proporcionen les eines del màrqueting, dissenyar un producte turístic implementant les eines de la gamificació com a estratègia per a generar major interès i satisfacció en els clients. L’alumnat serà capaç de crear productes i/o serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques. El curs conclourà amb una presentació del producte dissenyat, que haurà de quedar a punt per a la seva posada en pràctica.

Aquesta formació és 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

Continguts:

En aquesta formulació de producte volem incloure els productes del territori amb els que podem comptar, aquells que ens donen diferenciació sumat al patrimoni la història i el paisatge.

  • Vins i escumosos de la DO Conca de Barberà.
  • Merlets de Montblanc.
  • Fruits secs, Alt Camp.
  • Formatges a l'Albió.
  • Oli d’oliva verge extra DOP les Garrigues.

CALENDARI: 2, 8, 15, 22 i 29 de novembre de 9 a 14 h.

LLOC D'IMPARTICIÓ: El curs s'impartirà a l'Agrobotiga Portell, Vins i Caves - Sarral (Avinguda de la Conca, 33, b, 43424 Sarral).

El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i 30% de les places per a persones desocupadesPublic objectiu: restaurants, cellers, allotjaments i agents turístics. No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública. 

Docents:

XAVIER DOMÈNECH. Guia turístic especialitzat en Enoturisme. És docent de l’Escola d’enoturisme i emprenedor a Topwinexperience. Està especialitzat en gamificació turística i construcció d’experiències enoturístiques.

 

 

Manel Colmenero Larriba - Gastronomic and Wine Tourism Conselour and  Advirsor - manuelcolmenero | LinkedInMANEL COLMENERO. Consultor, formador i professional del turisme enogastronòmic. Expert en creació de producte i màrqueting. Creador de la xarxa social Gastronomicum 2.0 i projectes com Ocio VitalFood Wine Tours y Casino Gourmet.

 

Accessibilitat