Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Curs al Penedès. Comunicar amb èxit enoturisme i vins a xarxes socials

03 de març de 2022

PLACES EXHAURIDES

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya engega el curs sobre com comunicar amb èxit l’enoturisme i vins a les xarxes socials. Aquesta formació neix amb l’objectiu de proporcionar les eines necessàries per introduir les noves formes de comunicació i les xarxes socials de l'àmbit turístic i enoturístic, per a tots aquells que vulguin adquirir més competències professionals amb l’objectiu de convertir-la en una font de negocis.

El contingut anirà des de com comunicar en una empresa turística i enoturística, les diferents xarxes socials i l’impacte d’Instagram com la xarxa social més utilitzada per comunicar l’enoturisme i el vi. El curs conclourà amb la creació d’una campanya per assolir l’objectiu proposat.

Detall del contingut de les sessions.

En aquest curs es farà recorregut de la comunicació a la comercialització, focalitzant una de les eines fonamentals i més demandes amb una visió professional per a la comercialització que es presenten en el temari de la present convocatòria.

Es tracta d’una formació 100% SUBVENCIONADA pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya. La durada del curs serà de 20h i es durà a terme els dies 23, 30 de març, 20 i 27 d’abril en horari de 9 a 14h. La modalitat serà presencial a la seu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya (C/ Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès).

El curs està destinat a treballadors en actiu, en ERTO, ERO, autònoms i es reservarà un 30% de les places destinades a persones desocupades. El públic objectiu són cellers, restaurants, allotjaments i agències turístiques.

PLACES EXHAURIDES!

Sobre el docent

David Jobé Bosch. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Periodista especialista en vins i enoturisme. Cofundador del portal www.enoturista.cat i Coautor del Baròmetre del Vi Català a les Xarxes Socials, en col·laboració amb l’INCAVI. Consultor en comunicació d’enoturisme a més d’un centenar de cellers de Catalunya. Ha treballat per la Generalitat, Turisme de Barcelona, Diputació de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona i per la majoria de DO catalanes. Copresentador d’El podcast de l’enoturista. Experiència professional a RAC1, Catalunya Ràdio i Cadena SER durant més de 20 anys.