Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Curs avançat de "Sumilleria i maridatge" amb en Joan Lluis Gomez. SUBVENCIONAT

12 de desembre de 2018

Comença la nova proposta de cursos subvencionats per a professionals del sector Enoturistic per a l'any 2019, i arrenca amb una edició avançada del curs de Sumilleria i Maridatge impartit per a en Joan Lluis Gomez, que ha estat el sommelier del exitós restaurant Sant Pau de la xef Carme Ruscalleda (Tres Estrelles Michelin).

En aquest curs s'abordaran de nou els maridatges a partir d'aprofunditzar-los amb vins biodinàmics, naturals, ecològics i reconeixent les diferències entres els diferents caves i escumosos existents.

Un curs que servirà a Restaurants, Cellers, Enoteques, Allotjaments amb propostes gastronòmiques a donar un pas més cap a la seva proposta de maridatges a partir d'uns vins que simbolitzen una filosofia i estil de vida.

Aquest curs es Realitzarà a Vilafranca del Penedès, a l'edifici de l'Enològica (C/Amàlia Soler 29) té una durada de 20 hores i és 100% Subvencionat (es pot admetre un % de persones desocupades consulta'ns) 

Dates:


20/12/2018 de 9:30 a 11:30
15/01/2019 de 9:30 a 14:00
22/01/2019 de 9:30 a 14:00
29/01/2019 de 9:30 a 14:00
05/02/2019 de 9:30 a 14:00

Us podeu preinscriure al següent enllaç