Estudi realitzat per l'Agència Catalana de Turisme, presentat al Vinseum.
Curs al Priorat. Comercialització de producte turístic i enoturístic
30 de setembre de 2022INSCRIPCIONS OBERTES en aquest formulari.
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya juntament amb Priorat Enoturisme presenten el curs de Comercialització de producte turístic i enoturístic.
Curs eminentment pràctic i dinàmic sobre la comercialització de producte turístic-enoturístic en una regió vinícola. A través d’exercicis pràctics de reflexió, s’estudiarà i es crearà una estratègia de producte per desenvolupar i cobrir necessitats reals dels participants. Neix amb l'objectiu de desenvolupar les competències professionals per a comercialitzar producte turístic, innovant en el seu disseny a partir de la metodologia de la gamificació i incorporant-hi la experiència i expectatives dels enoturistes.
Aquesta formació és 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.
Continguts:
- Mercat turístic i el turista del futur. Situació i tendències del mercat turístic.
- Indicadors de mercat. Transformació digital. Etapes i canals de venda.
- Comunicació i imatge de producte. Creació de marca i posicionaments.
- Experiència enoturística. Experiències memorables. Storytelling
- El tast de producte com una experiència.
- Tast de vins de la comarca.
- Introducció als conceptes de gamificació dins l’enoturisme. Disseny i desenvolupament d’experiències turístiques. Atenció i servei al client.
DURADA: 20 hores
CALENDARI: 9, 16, 23 i 30 de novembre de 9 a 14h.
LLOC D'IMPARTICIÓ: Montsant Natura (Carrer del Comte de Rius, s/n, 43360 Cornudella de Montsant).
El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i 30% de les places per a persones desocupades. Públic objectiu: restaurants, cellers, allotjaments i agents turístics. No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública.
Docents:
XAVIER DOMÈNECH. Guia turístic especialitzat en Enoturisme. És docent de l’Escola d’enoturisme i emprenedor a Topwinexperience. Està especialitzat en gamificació turística i construcció d’experiències enoturístiques.
MANEL COLMENERO. Consultor, formador i professional del turisme enogastronòmic. Expert en creació de producte i màrqueting. Creador de la xarxa social Gastronomicum 2.0 i projectes com Ocio Vital, Food Wine Tours y Casino Gourmet.