Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Converteix-te en un especialista de l’enoturisme, gràcies al Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic

21 de abril de 2017

 

A Catalunya pots canviar l'horitzó de la mar, per un paisatge de vinyes que amaguen una fascinant oferta enoturística pensada per satisfer a tots els seus visitants i conduir-los al cor de les seves denominacions d'origen.

Per això, l'Escola d'Enoturisme de Catalunya de Vilafranca del Penedès ofereix la formació més especialitzada en el sector turístic: el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic, l'únic a Catalunya que inclou el vessant enoturístic. Un lloc, on aprendre l'essència de l'enoturisme sostenible i de qualitat, que afavoreix la millora i conservació del paisatge vitivinícola, entenent-lo com a imprescindible per entendre aquest sector.

Un cicle que incorpora els continguts de guia de formació i assistència turística, on aprendre a dissenyar productes, crear plans de màrqueting i de comunicació, tècniques de relacions públiques i protocol, relacionades amb el sector del turisme. Però, hi ha molt més, perquè el cicle s'especialitza en dos mòduls d'enoturisme: el de sommelier, adreçat als professionals de la restauració per adquirir, ampliar o actualitzar coneixements i el mòdul de coneixedor del vi i el cava de les DO a Catalunya, que cal esmentar, és exclusiu d'aquesta formació i que et permetrà conèixer l'evolució de la viticultura al nostre país, saber diferenciar les Denominacions d'Origen (D.O) a Catalunya i la seva influència al territori, estar al dia de l'actualitat vinícola catalana, tant pel que fa a R+D com a noves propostes, reconèixer les característiques dels vins i caves catalans a partir del seu tast, entre molts altres aspectes.

Un cicle únic a Catalunya amb un ampli itinerari formatiu teòric i pràctic que inclou 1.000 hores de pràctiques a les empreses més rellevants del sector. Així, que si ets un amant del turisme i del vi, no esperis més i inscriu-te en un cicle on podràs desenvolupar la teva activitat professional en Centres d'informació turística, DMC, empreses i Centres de Desenvolupament Local, però especialment en complexos enoturístics, cellers i destinacions locals.

No t'ho pensis més, i preinscriu-te del 25 al 31 de Maig, a través del portal www.gencat.cat/ensenyament. T'esperem!

Accessibilitat