Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Coneix els vins i begudes de la DO Pla de Bages amb un nou curs de formació continuada

19 de setembre de 2018

Descobreix els diferents productes que elaboren els cellers de la DO Pla de Bages amb el curs de Presentació de vins al Bages. Es tracta d’una formació 100% subvencionada que en 15 hores pretén donar a conèixer i tastar la producció vitivinícola de la zona.

Amb un enfocament totalment pràctic, els objectius del curs van des de l’aprofundiment en l’anàlisi sensorial del vi a l’anàlisi dels punts de millora de les cartes als restaurants passant per l’òptima gestió d’un celler.

La formació l’impartirà Clara Antúnez, sommelier diplomada en Nutrició i Dietètica i màster en Gastronomia i Comunicació. Antúnez és cofundadora i directora d’experiències a La Gastronòmica, una empresa dedicada a donar a conèixer el vi i la gastronomia amb una visió de 360º així com a assessorar d’empreses del món enogastronòmic (restaurants, càterings, cellers, empreses agroalimentàries...).

El curs tindrà lloc al Celler Oller del Mas (Manresa) els dies 1, 8, 15 i 22 d’Octubre. L’horari serà de 15.30 a 19.30h excepte el primer dia (1 d’octubre) que serà de 15.30 a 18.30h. T’hi pots inscriure aquí, no te’l perdis!

Des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya oferim altres cursos 100% subvencionats a càrrec dels professionals més prestigiosos del sector que tenen lloc en cellers i altres espais del territori. Descobreix-los!