Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Comença el període de preinscripció del CFGS Guia, informació i assistència turística: Enoturisme

25 de maig de 2021

Avui, 25 de maig, s'inicia el període de preinscripcions pel Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme, que ofereix l'Institut FP d'Enoturisme. Fins el dia 31 d'aquest mateix mes, pots inscriure't i reservar la teva plaça per a poder cursar-lo.

Amb aquest CFGS podràs obtenir el títol oficial de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, i podràs inserir-te professionalment en dos sectors molt interrelacionats: l’enoturisme i el turisme en general. Amb 1.000 hores d’experiència pràctica remunerada en centres de treball, el cicle formatiu es realitza en MODALITAT FP DUAL.

T'interessa? Si vols saber més informació d'aquest CFGS, com els mòduls que s'imparteixen i el professorat, clica AQUÍ. 

ENLLAÇ DIRECTE AL TRÀMIT DE PREINSCRIPCIÓ

Quina documentació has de presentar per fer la sol·licitud? Aquí tens tota la informació necessària per apuntar-te a les preinscripcions del CFGS Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme.

Tens dubtes? Des de l'Institut FP d'Enoturisme t'ajudem a fer la preinscripció. Si tens alguna pregunta sobre qualsevol aspecte del cicle, pots sol·licitar una entrevista personal trucant al 93 169 41 02 o bé enviant un correu electrònic a mmula@vilafranca.org.

Accessibilitat