Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Comença el període de matriculació del CFGS Guia, informació i assistència turística: Enoturisme

19 de juliol de 2023

Avui, 19 de juliol, s'inicia la matriculació del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme, que ofereix l'Institut FP d'Enoturisme. Fins el dia 24 d'aquest mateix mes, pots realitzar la matrícula i així formalitzar la teva plaça per a poder cursar-lo.

Amb aquest CFGS podràs obtenir el títol oficial de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, i podràs inserir-te professionalment en dos sectors molt interrelacionats: l’enoturisme i el turisme en general. Amb 1.000 hores d’experiència pràctica remunerada en centres de treball, el cicle formatiu es realitza en MODALITAT FP DUAL.

T'interessa el cicle? Si vols saber més informació d'aquest CFGS, com els mòduls que s'imparteixen i el professorat, clica AQUÍ.

Què has de fer per realitzar la matrícula?

Si encara no t'havies preinscrit, pots formalitzar la matrícula omplint aquest formulari i enviar un correu a [email protected] adjuntant els següents documents escanejats:

  • DNI escanejat per les dues cares.
  • Títol o resguard del títol o certificat de notes amb qualificació mitjana.
  • Targeta sanitària.
  • Document d'autorització bancària emplenat, que et pots descarregar aquí mateix.
  • Número d'afiliació de la seguretat social.

Ens posarem en contacte amb tu per aclarir qualsevol dubte i per finalitzar els tràmits.

Tens dubtes? Des de l'Institut FP d'Enoturisme t'ajudem a fer la matrícula. Si tens alguna pregunta sobre qualsevol aspecte del cicle, pots trucar al 93 169 41 02 o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

Accessibilitat