Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Comença el curs d'anglès turístic i enoturístic

06 de novembre de 2023

Avui ha començat el curs d'anglès turístic i enoturístic, impartit pel docent especialitzat en anglès del món del vi, Andrew Ashurst. Dins del programa de formació contínua, es tracta d'un curs que s'adapta a les necessitats del sector, ja que l'anglès és un dels requisits més demanats a l'hora de treballar dins l'àmbit del turisme i l'enoturisme. 

L'inici de la sessió ha comptat amb la benvinguda de la Regidora d'Educació i Turisme de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès Gemma Romeu on ha ressaltat que “és una oportunitat magnífica per ampliar les competències de professionals del sector que l'Escola d'Enoturisme lidera arreu del país. A més, donem l’oportunitat a l’alumnat que prové d’altres llocs de Catalunya de conèixer i descobrir Vilafranca i el Penedès.” 

El curs té una durada de 30 hores repartides en 5 sessions on es tractaran continguts sobre com fer tastos i visites en llengua anglesa, el coneixements dels vins que formen part de la DO Penedès, tast a cegues i maridatges amb formatges, xocolates i un plat elaborat. A més a més, com a novetat avançada per la regidora, s'inclourà una visita al campanar de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès, lloc emblemàtic que tot amant del turisme ha de visitar a la vila.

Accessibilitat