Aprofundeix en les teves capacitats com a guia turístic amb visió enoturística

Aprofundeix en les teves capacitats com a guia turístic amb visió enoturística

23 de febrer de 2018

Inscriu-te!

Per aquest motiu l’Escola d’Enoturisme de Catalunya oferta el curs “Eines pel Guia Turístic”, especialment formulat per als treballadors que fan funcions de cara al públic. En aquest curs, que busca que els participants aprenguin de forma pràctica les eines més adients per tal de guiar i dinamitzar grups.

Com a valor afegit, en aquest curs es treballaran eines per tal de dirigir tasts i comptarà amb una visió vitivinícola. Els participants aprendran a dissenyar una activitat d’oci dirigida als visitants i a saber dinamitzar-la de la forma més eficaç.

El curs, que està totalment subvencionat, compta amb 30 hores i es realitza a Alella el 18, 25 de juny i el 2, 9, 16 i 23 de juliol i al Celler Oller del Mas a Manresa amb dates encara per confirmar. El ponent és Carles Picazo, Soci fundador i vicepresident del Consell d’Administració de BGB (Barcelona Guide Bureau), Director de Qualitat i Formació de BGB Guia oficial de Turisme de Catalunya, autor del llibre “Assistència i Guia a Grups Turístics” i docent a diferents universitats.