Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Alicia Mora endolceix l'acte d'entrega de diplomes amb postres temàtics

11 de desembre de 2019

 

El passat dia 27 de novembre, es va fer l'entrega de diplomes de l'escola d'enoturisme de Catalunya als alumnes del Certificat de Professionalitat de Sommelier. Després d'aquest acte, tothom va poder degustar els vins solidaris que es van presentar aquell mateix dia i de cellers on s'ha fet formació durant aquest curs.

El càtering per a acompanyar a aquests vins el va proporcionar Àpats d'Art i Alicia Mora, del Club Cafè de Novell va rematar amb un assortiment de diferents postres que portaven ingredients del món del vi, com ara piruletes de xocolata negre amb sal de syrah, piruletes de xocolata blanca al cava amb pols d'or i "bombolletes", bocinets de moscatell amb panses o milfulls de marc de cava. Un assortit de postres que van acompanyar molt encertadament els vins presents.