5 raons per estudiar el CFGS en Guia Enoturístic

5 raons per estudiar el CFGS en Guia Enoturístic

05 de març de 2018

Descobreix tot el que aquest cicle té per oferir-te:

  • Coneixeràs el territori: L’enoturisme està íntimament lligat al territori. Les vinyes, la natura i els pobles del voltant són l’element principal i la riquesa de la professió. Gràcies a aquest curs aprendràs a estimar el territori i podràs compartir-lo amb els clients.
  • Descobriràs les DO del vi i el cava català: Gràcies a aquest mòdul, exclusiu d’aquesta formació, podràs evolució de la viticultura al nostre país, sabràs diferenciar les Denominacions d’Origen (D.O) a Catalunya i la seva influència al territori, estaràs al dia de l’actualitat vinícola catalana, tant pel que fa a R+D com a noves propostes i reconeixeràs les característiques dels vins i caves catalans a partir del seu tast.
  • Faràs 1000 hores de pràctiques remunerades en empreses: Amb el programa de FP DUAL els nostres estudiants poden realitzar estances en empreses del sector per tal de conèixer l’ofici des de dins.
  • Aprendràs sumilleria: Una part important de la feina del guia enoturístic passa per tenir coneixements de vins i caves, i sobretot per a poder guiar tastos del producte i suggerir els millors maridatges.
  • Treballaràs en contacte amb el públic: La nostra formació et permetrà accedir a un ofici on el contacte amb el públic és constant i significa una gran part de l’horari laboral. Això fa que la feina sigui molt diversa i podràs enriquir-te coneixent gent de cultures diverses.

Si tens dubtes en particular sobre qualsevol aspecte del cicle, pots sol·licitar una entrevista personal trucant al 93 169 41 02 o bé enviant un mail a mmula@vilafranca.org