Estudi realitzat per l'Agència Catalana de Turisme, presentat al Vinseum.
3a Tertútlia CEPVI. COVID, la Vinya i l'entorn natural de la Masia
26 de març de 2021
INSCRIPCIONS A LA TERTÚLIA AQUÍ
COVID. LA VINYA I L'ENTORN NATURAL DE LA MASIA
TERTÚLIA VIRTUAL DEL CEPVI
13 D'ABRIL DE 2021
19.00H
ESCOLA D'ENOTURISME DE CATALUNYA
Presentació a càrrec de:
ÈRIC ENGUITA. Professor de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya. La Covid i el turisme: canvi en la utilització dels espais exteriors
Taula rodona amb:
KIKO FIGUERAS. Agrupació d'Agricultors del Pla de Manlleu +500.
ROSA VENDRELL. Comunicadora, dinamitzadora cultural i conferenciant.
JOSEP M. FELIU. Historiador. Gestor cultural. Responsable de Descobrir Penedès.
IMMA PULIDO. Cap de Comunicació i Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Impulsora de projectes de dinamització del Castell de Penyafort.
Conduït per:
SOAZIG DARNAY. Paisatgista, investigadora i membre del CEPvi.
Coordinació:
MONTSERRAT JULIÀ. Historiadora i membre del CEPvi.
L'entorn natural que ens ofereix la masia és una oportunitat per entrar en contacte amb un espai de benestar emocional per als que viuen a la ciutat.. Aquest vincle es reforça més en un moment en què la Covid i el canvi climàtic posen sobre la taula els problemes derivats de viure a la ciutat. Les masies formen part del paisatge patrimonial i ofereixen als cellers la possibilitat de plantejar la proximitat amb la natura més enllà de la vinya.