MÒDUL |
HORES |
DOCENT |
5. ZONES VINÍCOLES INTERNACIONALS |
72 |
|
Bourgogne-Bordeaux, Alsace, Champagne, Loire |
|
César Cánovas |
Itàlia, Portugal, Hungria |
|
César Cánovas |
Sud de França, Alemanya, Àustria |
|
Ricardo Herrera |
Xile, Argentina, Sudàfrica, Nova Zelanda, Austràlia, EEUU |
|
Ricardo Herrera |
|
|
|
6. COMUNICACIÓ DEL VI |
72 |
|
Cartes del vi |
20 |
César Cánovas |
Comunicació personal |
20 |
Albert Rimbau |
Idiomes - anglès |
24 |
Andrew Arshurst |
Enoturisme |
8 |
Lluís Tolosa |
|
|
|
7. COMPRES I VENDES |
4 |
|
Canals de distribució i compres de vi |
2 |
Albert Martí (Wine is Social) |
Marges, descomptes... |
2 |
Albert Martí (Wine is Social) |
|
|
|
8. PRODUCTES |
58 |
|
Destil·lats i licors |
18 |
Xavier Pacheco |
Vermuts |
8 |
Ester Bachs |
Formatges |
8 |
Jordi Bertran (Xerigots) |
Olis |
4 |
Montserrat Gelonch (DOP Siurana) |
Vinagres |
4 |
Albert Roca (Avgvstvs) |
Cerveses |
8 |
Edgar Rodríguez |
Cafès |
8 |
Manel Batet (Cafès Novell) |
|
|
|