Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Mòduls, unitats formatives i continguts

1r curs
MÒDUL HORES DOCENT
1. TAST  18  
Elements del vi i fisiologia del gust 6 Clara Antúnez
Anàlisi sensorial 12 Clara Antúnez
     
2. ELABORACIÓ DEL VI 64  
Viticultura 11 Èric Enguita
La planta 8 Èric Enguita
El Terra 6 Èric Enguita
El clima 11 Èric Enguita
Elaboració 16 Èric Enguita
Elaboracions especials 12 Èric Enguita
     
3. CONEIXEMENT DEL VI 100  
Història del vi 16             Sandra Lozano
Legislació vinícola 4 Anna Casabona
Zones vinícoles de Catalunya 36 Anna Casabona
Zones vinícoles d'Espanya                                44 David Seijas
     
4. SERVEI DEL VI  12  
Servei (temperatura, copes...)                      8 César Cánovas, Riedel
Maridatges  Ferran Centelles
     
2n curs
MÒDUL HORES DOCENT
5. ZONES VINÍCOLES INTERNACIONALS 72            
Bourgogne-Bordeaux, Alsace, Champagne, Loire   César Cánovas
Itàlia, Portugal, Hungria   César Cánovas
Sud de França, Alemanya, Àustria   Ricardo Herrera
Xile, Argentina, Sudàfrica, Nova Zelanda, Austràlia, EEUU   Ricardo Herrera
     
6. COMUNICACIÓ DEL VI 72  
Cartes del vi 20 César Cánovas
Comunicació personal 20 Albert Rimbau
Idiomes - anglès 24 Andrew Arshurst
Enoturisme 8 Lluís Tolosa
     
7. COMPRES I VENDES 4  
Canals de distribució i compres de vi 2 Albert Martí (Wine is Social)
Marges, descomptes... 2 Albert Martí (Wine is Social)
     
8. PRODUCTES 58  
Destil·lats i licors 18 Xavier Pacheco
Vermuts 8 Ester Bachs
Formatges 8 Jordi Bertran (Xerigots)
Olis 4 Montserrat Gelonch (DOP Siurana)
Vinagres 4 Albert Roca (Avgvstvs)
Cerveses 8 Edgar Rodríguez
Cafès 8 Manel Batet (Cafès Novell)
     

 

Accessibilitat