MÒDUL | HORES | DOCENT |
1. TAST | 18 | |
Elements del vi i fisiologia del gust | 6 | César Cénovas |
Anàlisi sensorial | 12 | César Cénovas |
2. ELABORACIÓ DEL VI | 60 | |
Viticultura | 11 | Èric Enguita |
La planta | 7 | Èric Enguita |
El Terra | 6 | Èric Enguita |
El clima | 6 | Èric Enguita |
Elaboració | 18 | Èric Enguita |
Elaboracions especials | 12 | Èric Enguita |
3. CONEIXEMENT DEL VI | 104 | |
Història del vi | 20 | Sandra Lozano |
Hª contemporània del vi | 4 | Anna Casabona |
Legislació vinícola | 4 | Anna Casabona |
Zones vinícoles de Catalunya | 44 | Anna Casabona |
Zones vinícoles d'Espanya | 32 | David Seijas |
4. SERVEI DEL VI | 12 | |
Servei (temperatura, copes...) | 8 | César Cánovas, Riedel |
Maridatges | 4 | Ferran Centelles |
5. MÀSTERCLASS | 15 |
MÒDUL | HORES | DOCENT |
5. ZONES VINÍCOLES INTERNACIONALS | 72 | Cèsar Canovas, Ricardo Herrera |
6. COMUNICACIÓ DEL VI | 76 | |
Cartes del vi | 20 | César Cánovas |
Comunicació personal | 20 | Albert Rimbau |
Infografies i imatge. Disseny gràfic | 4 | Jordi Català |
Idiomes - anglès | 24 | Andrew Arshurst |
Enoturisme | 8 | Lluís Tolosa |
7. COMPRES I VENDES | 4 | |
Canals de distribució i compres de vi | 2 | Albert Martí (Wine is Social) |
Marges, descomptes... | 2 | Albert Martí (Wine is Social) |
8. PRODUCTES | 58 | |
Destil·lats i licors | 14 | Xavier Pacheco |
Destil·lació. Part tècnica | 4 | Xavier Pacheco |
Vermut | 8 | Ester Bachs |
Formatges | 8 | Jordi Bertran (Xerigots) |
Olis | 4 | Montserrat Gelonch (DOP Siurana) |
Vinagres | 4 | Albert Roca (Avgvstvs) |
Cerveses | 8 | Edgar Rodríguez |
Cafès | 8 | Manel Batet (Cafès Novell) |
9. MÀSTERCLASS | 11 |