Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Mòduls, unitats formatives i continguts

1r curs
MÒDUL HORES DOCENT
1. TAST  18  
Elements del vi i fisiologia del gust 6 César Cénovas
Anàlisi sensorial 12 César Cénovas
     
2. ELABORACIÓ DEL VI 60  
Viticultura 11 Èric Enguita
La planta 7 Èric Enguita
El Terra 6 Èric Enguita
El clima 6 Èric Enguita
Elaboració 18 Èric Enguita
Elaboracions especials 12 Èric Enguita
     
3. CONEIXEMENT DEL VI 104  
Història del vi 20             Sandra Lozano
Hª contemporània del vi 4 Ramon Francàs
Legislació vinícola 4 Ramon Francàs
Zones vinícoles de Catalunya 44 Ramon Francàs
Zones vinícoles d'Espanya                                32 Anna Casabona i Ramon Francàs
     
4. SERVEI DEL VI  12  
Servei (temperatura, copes...)                      8 César Cánovas, Riedel
Maridatges  Ferran Centelles

 

2n curs
MÒDUL HORES DOCENT
5. ZONES VINÍCOLES INTERNACIONALS 72            Cèsar Canovas, Ricardo Herrera
     
6. COMUNICACIÓ DEL VI 76  
Cartes del vi 16 César Cánovas
Comunicació personal 20 Albert Rimbau
Escaparatisme i visual merchandising 4 Jordi Grau 
Idiomes - anglès 20 Andrew Arshurst
Idiomes - francès 16 Clara Antúnez
     
7. COMPRES I VENDES 8  
Canals de distribució i compres de vi 4 Albert Martí (Wine is Social)
Marges, descomptes... 4 Albert Martí (Wine is Social)
     
8. PRODUCTES 44  
Destil·lats i licors 14 Xavier Pacheco
Destil·lació. Part tècnica 2 Xavier Pacheco
Vermut 4 Ester Bachs
Formatges 4 Jordi Bertran (Xerigots)
Olis 4 Montserrat Gelonch (DOP Siurana)
Vinagres 4 Albert Roca (Avgvstvs)
Cerveses 8 Edgar Rodríguez
Cafès 4 Manel Batet (Cafès Novell)

 

Accessibilitat