Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Màster class incloses amb professionals del sector 2022

A partir del febrer es dona inici a les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi.

Les màsters Class és un producte formatiu que s'ha inclòs aquest any en el Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers, i que l'Escola va començar a impartir al febrer del 2021.

Les sessions formatives són:

Màster class 1: CAP A ON VA EL MERCAT INTERNACIONAL DEL VI^

A càrrec de David Forer, consultor i Master of Wine. una de les consideracions més altes dins del món del vi, el cim de la capacitat de tast i el coneixement sobre el comerç mundial del vi (actualment, només hi ha 369 Masters of Wine al món).

La sessió tindrà lloc el 16 de febrer de 17:00 a 20h. Aquesta màster class s'impartirà en anglès. 

Màster class 2: LA COMUNICACIÓ AL MÓN DEL VI^

A càrrec de Montse Alonso, sòcia directora de l'agència de consultoria i comunicació MAHALA Wine, enòloga, especialista en marketing i RRPP i sumiller.

La sessió tindrà lloc el 30 de març, de 17:00 a 20:00h.

montse-alonso.r_d.1224-1632-0.jpeg

 

 

Màster class 3: DISTRIBUCIÓ I POSICIONAMENT DELS VINS AL MERCAT^

A càrrec de la Vila Viniteca.

La sessió tindrà lloc a l'abril (a concretar data).

VILA VINITECA, Barcelona - El Born / La Ribera - Fotos, Número de Teléfono  y Restaurante Opiniones - Tripadvisor 

 

 

Màster class 4: MARIDATGE AMB FLORS I PLANTES. Altres enfocaments del maridatges.^

Com poden influenciar les flors i les plantes en els maridatges?

A càrrec de Evarist March, expert en guiatge i interpretació del patrimoni també botànic del Celler Can Roca i director de Naturalwalks, i Sara Pérez, enóloga i propietària del celler Venus La Universal (Priorat).

La sessió tindrà lloc el 15 de juny de 17:00 a 20:00h.

Evarist-March-e1612994051552.jpgSara Pérez, la pasión de Mas Martinet en Priorat - Orange Wines

 

Accessibilitat