Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Master class amb professionals del sector 2024

INSCRIPCIONS AQUÍ

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya ofereix 3 master class al 2024 que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi. Aquestes classes magistrals s'obren al públic que tingui interès a participar-hi.

Lloc de realització

Escola Enoturisme de Catalunya.  C/Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès.

Inscripcions i pagament

El preu de les master class és el següent: 50€ per una sessió, 80€ per dos sessions i 105€ per tres sessions. La reserva de plaça efectiva es realitzarà un cop fet l’ingrés de la quota d’inscripció a l’IBAN IMF – ESCOLA ENOTURISME CATALUNYA. BANC SABADELL: ES92 0081 0046 1100 0192 4393.
S'haurà d'enviar el rebut del pagament a: [email protected]

Master class 1: Distribució i posicionament dels vins al mercat^

A càrrec d'Héctor Angulo, director comercial B2B de Vilaviniteca i expert en comercialització. S'encarregarà d'explicar les accions que implementa l'empresa en el seu mètode de treball per aconseguir un bon posicionament, i així diferenciar-se tant al mercat nacional com internacional.

La sessió serà el 17 d'abril de 17 a 20h.

Master class 2: Reptes climàtics a la vinya^

A càrrec de Raül Bobet, soci fundador i enòleg dels cellers Ferrer Bobet (Falset Priorat) i Castell d’Encús (Pallars Jussà). Ha investigat tècniques artesanals per crear vins de gran personalitat, estima la seva feina, un professional minuciós i polivalent, fruit de la seva formació com a doctor en Enologia per la URV, enginyer químic per l'Institut Químic de Sarria (IQS), MSc. Doctor en Ciències dels Aliments per la Universitat de Davis (Califòrnia), i dècades d'experiència tant a grans empreses com liderant projectes personals.

Tractarà sobre el què suposa el canvi climàtic a la vinya i els vins d'alçada.

La sessió serà el 15 de maig de 17 a 20h.

Master class 3: Syngeusy de la copa al plat: crear experiències culinàries^

A càrrec de Nicolas Roché, freelance expert en restauració i sommelieria a nivell internacional. La seva experiència s'estén en l'elaboració de begudes alcohòliques i no alcohòliques innovadores, col·laborant amb marques de renom. Des de 2018, col·labora amb François Chartier, expert mundial en aromes y armonies moleculars. Més enllà del laboratori, comparteix la seva visió creativa a través de conferències i projectes arreu del món, deixant empremta al panorama culinari.

Continguts: història del maridatge, impacte al cos, les diferents visions (part molecular), metodologia, gestió i venda. 

La sessió serà el 12 de juny de 17 a 20h.