Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Màster class 2022

INSCRIPCIONS TANCADES

A partir del febrer es dona inici a les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi.

Les master class són un producte formatiu el qual s'inclou al Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers, que enguany és la segona edició.

La proposta de l'Escola és ara obrir les 4 sessions formatives organitzades pel 2022 al públic que hi estigui interessat, tingui vinculació amb el sector turístic, enoturístic, vitivinícola o gastronòmic, o per interès personal. Les sessions seran presencials i es realitzaran a l'edifici de l'Enològica (C/Amàlia Soler 29, 08720 Vilafranca del Penedès).

Les sessions formatives que s’obren al públic són:

Màster class 1: EL MERCAT INTERNACIONAL DEL VI: INTERESSOS I NOVETATS^

PLACES EXHAURIDES! A càrrec de David Forer, consultor i Master of Wine. Forer és una de les consideracions més altes dins del món del vi, el cim de la capacitat de tast i el coneixement sobre el comerç mundial del vi (actualment, només hi ha 369 Masters of Wine al món). El ponent ens conduirà a través d'un tast de vins d'arreu del món, seleccionats per ser representatius de moltes de les regions importants. La discussió sobre aquests vins se centrarà en com aquestes regions van tenir èxit i les característiques úniques d'aquestes regions. La discussió es relacionarà de nou amb Espanya i Catalunya en un esforç per veure què podrien aprendre les regions i els productors espanyols dels seus competidors internacionals.

La sessió tindrà lloc el 23 de febrer de 17:00 a 20hAquesta màster class s'impartirà en anglès. 

Màster class 2: DISTRIBUCIÓ I POSICIONAMENT DELS VINS AL MERCAT^

A càrrec d'Héctor Angulo, representant a Vilaviniteca i expert en comercialització. S'encarregarà d'explicar les accions que implementa l'empresa en el seu mètode de treball per aconseguir un bon posicionament, i així diferenciar-se tant al mercat nacional com internacional.

La sessió serà el 20 d'abril de 17 a 20h.

Màster class 3: LA COMUNICACIÓ AL MÓN DEL VI^

A càrrec de Sole G.Insua, periodista especialitzada en comunicació i màrqueting corporatiu i polític. És sòcia directora de PCatS Comunicació, agència de comunicació i publicitat, especialitzada en agroalimentació, vi, oli d'oliva i gastronomia, que ha desenvolupat projectes i campanyes per a múltiples denominacions d’origen i indicacions geogràfiques, així com per l’empresa privada, especialment en el sector del vi. A més, des del 2017, participa del Comitè de Màrketing de la OIVE (Organización Interprofesional del Vino de España) en representació de les denominacions d’origen de l’estat (CECRV).

La sessió tindrà lloc l'11 de maig, de 17:00 a 20:00h.

Màster class 4: MARIDATGE AMB FLORS I PLANTES. Altres enfocaments dels maridatges.^

PLACES EXHAURIDES!

Com poden influenciar les flors i les plantes en els maridatges?

A càrrec de Evarist March, expert en guiatge i interpretació del patrimoni també botànic del Celler Can Roca i director de Naturalwalks, i Sara Pérez, enòloga i propietària del celler Venus La Universal (Priorat). 

Es durà a terme amb dues sessions: 29 i 30 de juny de 17:00 a 20:00h.

Places limitades i inscripció^

El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat, ja que les sessions es fan de manera presencial a l'Escola d'Enoturisme. Les aules de l'Escola compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.

Per a cada màster class s'obren 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció es formalitza a dues màsters class, de 105 € si es reserva plaça a les 3 classes magistrals i 130 € per les quatre sessions.

INSCRIPCIONS TANCADES

Accessibilitat