Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Maridatge de paisatge, històries i productors de Subirats

Inscripció al curs^

PLACES EXHAURIDES

Descripció^

Subirats és unió, paisatge i gastronomia. És tradició i història. És qualitat, és préssec d’Ordal i vinya. Són petits obradors, són cellers, són artistes; és la seva gent. 

Quan els visitants ens pregunten: què és el més típic d'aquí? Amb aquest curs volem que els assistents no només puguin tenir una resposta sinó una vivència.

Alguns dels continguts que formen part del curs:

  • Com crear sinèrgies entre productors d'un mateix territori i crear un producte enogastronòmic atractiu
  • El Rock and roll dels obradors de Subirats.
  • La imaginació, originalitat i motivació com a punt de partida per treure sortida a nous productes i convertir-se en prescriptors del territori.
  • Un relat proper i sincer com a fil conductor per atraure i captar l'atenció dels visitants i valorar el producte..
  • Combinarem contingut, amb experiències, testimonis de productors de Subirats i visitarem espais/obradors per captar l'essència del municipi.

Per poder expandir i esprémer Subirats, s'ha de trepitjar i sobretot, unir les persones i projectes que hi conviuen per crear productes de valor territorial memorables.

Curs 100% subvencionat pel Consorci de Formació Contínua, organitzat per l'Escola d'Enoturisme de Catalunya amb el suport de l'Ajuntament de Subirats.

Durada, calendari i lloc^

DURADA

20 hores.

CALENDARI

23 i 30 de maig; 6 i 13 de juny 2023 en horari de 9 a 14h.

LLOC D'IMPARTICIÓ

Modalitat presencial. Les sessions es realitzaran a la Sala Polivalent del Centre Agrícola (Carrer de Ponent, 1, 08739 Sant Pau d'Ordal). El curs també contempla sortides a obradors de Subirats que es detallaran properament.

Destinataris^

El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO, i 30% de les places per a persones desocupades. El públic objectiu són cellers, restaurants, obradors, botigues i bar de vins, allotjaments i agents turístics.

*No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública. 

Docents^

Gemma Muray i Clara Soler, expertes en turisme enogastronòmic. Són les fundadores de Caram Caram, empresa de desenvolupament territorial de l'àmbit enogastronòmic, turisme gastronòmic de proximitat i creació d'experiència turística. La Gemma és graduada en direcció turística i també en el curs d’extensió universitària com a Sommelier. Ha treballat com a responsable d’enoturisme a un celler del Penedès. La Clara és graduada en Comunicació Audiovisual i especialitzada en el món de la direcció, ha format part de diferents projectes tant nacionals com internacionals. La seva passió per les experiències gastronòmiques l'ha portat a formar-se i a involucrar-se professionalment en el món de la sumilleria l'enoturisme i el maridatge.

 

 

 

 Identitat visual - Ajuntament de Subirats