Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Ferran Centelles

Ferran Centelles

Professional de el sector vitivinicola amb àmplia experiència com Sommelier, Wine Writer / Periodista de Vins, Educador en Vins, Wine Judge, Gestor de Begudes, Redactor Gastronòmic i Autor. Col·laborador de elBulliFoundation, Redactor en www.jancisrobinson.com i Professor de OutlookWine.
Premiat amb el Premi Nacional de Gastronomia en 2011, el Premi a el millor Sommelier d'Espanya en 2006 de Ruinart i amb el Premi de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia a el millor Sommelier el 2013. Autor de el llibre "Qué vino con este pato?". Actualment Chair Nacional per a Espanya en els Decanter World Wine Awards (DWWA). President de l'jurat de sommeliers al Taste Institute (iTQi).

Cursos que imparteix:

Accessibilitat