Inscripció al curs^
INSCRIPCIONS TANCADES
Descripció i continguts^
L'Escola d'Enoturisme de Catalunya engega el curs de Gestió de bodegues en restaurants o bars de vins, una formació la qual forma part del Certificat de Professionalitat de Sommelier i dona opció a obtenir una titulació oficial. Aquesta formació és 100% subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya.
CONTINGUTS
- La guarda del vins. Com guardar el vi un cop al restaurant/establiment?
- El cicle de vida dels vins: naixement, joventut, maduresa, vellesa i caiguda.
- El llibre de celler.
- Compres i gestió administrativa.
- L'inventari.
- Gestió econòmica del celler: Break Even Point.
- Tast de vins i escumosos.
- Sortides a cellers.
Durada, calendari i lloc^
DURADA TOTAL DEL CURS
60 hores.
CALENDARI I HORARI
27, 31 juliol; 5, 7, 13, 18, 20, 25, 27, 29 setembre; 2, 3 octubre 2023, en horari de 15 a 20h. Seran un total de 12 sessions de 5 hores cadascuna.
LLOC D'IMPARTICIÓ
Les sessions es realitzaran a l’Escola d'Enoturisme de Catalunya, C/Amàlia Soler 29, 08720 Vilafranca del Penedès.
Destinataris^
Curs destinat a persones en situació d'atur.
Requisits:
- Estar inscrit/a com a Demandant d'Ocupació. Per a fer la inscripció necessitarem la vida laboral i el DARDO.
- Nivell d'estudis: Batxillerat o equivalent.
Docent^
ÈRIC ENGUITA. Sommelier. Soci fundador de Celler Can Batlle - Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Managment S.L. Formador en Enologia, Sommelieria, Màrqueting i accions d'inserció social amb ACTUA SCCL Ponent en diverses jornades empresarials, emprenedoria i enoturisme. Actualment imparteix tres cursos a l'Escola d'Enoturisme: CFGS de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, Certificat de Professionalitat de Sommelieria i el curs de Sommelier Professional.