Cursos a l'Empordà

 

TOTS ELS CURSOS SÓN 100% SUBVENCIONATS PEL CONSORCI PER A LA FORMACIÓ CONTINUA DE CATALUNYA 

Formatges per restaurants^

Formador: Roderic Pérez

Lloc de realització: Celler La Vinyeta (Ctra. Mollet a Masarac, 17752 Mollet de Peralada, Girona)

Dates: 28 de febrer, 7, 14 i 21 de març

Horari: 10.30h a 14.30h (16h)

Descripció: Formació enfocada a conèixer les diferents classes de formatges, tant a nivell d'elaboració i presentació, com a nivell de venda a sala. 

PDF          Inscripció

Sumilleria i Maridatge^

Formador: Joan Lluís Gómez

Lloc de realització: Celler Mas Llunes (Ctra de Vilajuïga, 17780 Girona)

Dates: 29 d'octubre, 5, 12, 19 i 26 de novembre

Horari: 9.30h a 13.30h (20h)

Descripció: Formació que es centra en poder descriure  les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar més adequat. També, s¡aprendrà a preparar un maridatge raonant,exposant les relacions que intervenen i els criteris pels quals s’ha elaborat.

PDF          Inscripció

Informació i atenció turística en llengua estrangera: Francès ^

Formadors: Adeloine Oleon i Clara Antúnez

Lloc de realització: Celler Mas Llunes (Ctra de Vilajuïga, 17780 Girona)

Dates: 29 d'abril, 6, 13, 20 i 27 de maig, i 3 de juny

Horari: 10h a 14h (30h)

Descripció: Formació destinada a aquelles persones que s’ocupen dels diferents moments de l’atenció turística en el seu negoci, i necessitin adquirir eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua francesa.

PDF          Inscripció

Gestió d'establiments de restauració^

Formadors: Laia Parcerisa i Jaume Montanyà

Lloc de realització: Celler La Vinyeta (Ctra. Mollet a Masarac, 17752 Mollet de Peralada, Girona)

Dates: 4, 11, 13, 18, 25 i 27 de novembre 

Horari: 9h a 14h (30h)

Descripció: Formació destinada als petits productors i cellers que volen incorporar una proposta gastronòmica dins la seva oferta de serveis, i que necessiten un acompanyament per a implementar el seu projecte. L'enfocament enoturístic del curs fa que també pugui ser interessant per a restauradors que tinguin inquietud en aportar aquests trets diferencials en el seu negoci.

 PDF          Inscripció