Cursos al Garraf

 

TOTS ELS CURSOS SÓN 100% SUBVENCIONATS PEL CONSORCI PER A LA FORMACIÓ CONTINUA DE CATALUNYA

Presentació de vins i begudes^

Formador: Ramón Francàs 

Dates: 11, 18 i 25 de febrer, i 11 de març

Horari: 9.30h a 13.30h (15h)

Lloc de realització: Gremi d'Hosteleria de Sitges (Centre Comercial “Oasis”, Local 73 - 08870 Sitges)

Descripció: Formació destinada a aquelles persones que estan en contacte amb els clients o dissenyen les cartes de begudes dels restaurants, vinacoteques, cases de turisme rural o cellers.

PDF          Inscripció

Sumilleria i Maridatge^

Formador: Joan Lluís Gómez

Dates: 20 i 26 de març, 2, 8 i 9 d'abril 

Horari: 9.30h a 13.30h (20h)

Lloc de realització: Gremi d'Hosteleria de Sitges (Centre Comercial “Oasis”, Local 73 - 08870 Sitges)

Descripció: Formació que es centra en poder descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar més adequat. També, s'aprendrà a preparar un maridatge raonant, exposant les relacions que intervenen i els criteris pels quals s’ha elaborat.

PDF          Inscripció

Informació i atenció turística en llengua estrangera: Anglès^

Formador: Andrew Ashurst

Dates: 14, 21 i 28 d'octubre, 4, 11 i 18 de novembre

Horari: 9h a 14h (30h)

Lloc de realització: Gremi d'Hosteleria de Sitges (Centre Comercial “Oasis”, Local 73 - 08870 Sitges)

Descripció: Destinat a totes aquelles persones que s’ocupen dels diferents moments de l’atenció turística en el seu negoci i necessitin adquirir eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua anglesa. Sempre amb la visió enoturística. Curs pràctic amb tast de producte

PDF          Inscripció

Formatges per restaurants^

Formador: Roderic Pérez i l'empresa Xerigots

Dates: 28 de març, 4, 11 i 25 d'abril

Horari: 9.30h a 14.30h (16h)

Lloc de realització: Celler Torre del Veguer (Urbanització Torre del Veguer s/n, 08810 Sant Pere de Ribes)  

Descripció: Curs que servirà per a conèixer les diferents classes de formatges, tant a nivell d'elaboració i presentació, com a nivell de venda en sala, a partir del maridatge amb diferents vins del territori català. 

PDF          Inscripció