Formació continuada

 

Cursos de formació subvencionada per a professionals del sector enoturístic

 

CURSOS HERÈNCIA ALTÉS

Desenvolupament de productes turístics

Formador: Manel Colmenero

Dates: 4, 7, 11, 14, 18 i 21 de febrer 9h a 14h

Descripció: Formació que et proporcionarà les eines i habilitats necessàries per la creació de productes i/o serveis turístics atenenta les característiques territorials i les variables socioeconòmiques.

PDF          Inscriu-te



Reputació online: gestió i millora de la reputació en plataformes de gestió
 

Formadors: Carles Mera i Ramon Francàs
 

Dates: 1, 4, 8, 11 d'abril
            9:30 h a 13:30 h
 

Descripció: Formació orientada a desenvolupar un pla estratègic de comunicació a través de diferents mitjans i s’aprendran a implementar les eines pràctiques (xarxes socials, web 2.0, campanyes, ...)
 

PDF          Inscriu-te



Informació i atenció turística en llengua estrangera: Anglès
 

Formadors: Andrew Ashurst


Dates: 9 d'abril, 6, 13, 20, 27 de maig i 3 de juny
            9 h a 14 h
 

Descripció: Destinat a totes aquelles persones que s’ocupen dels diferents moments de l’atenció turística en el seu negoci i necessitin adquirir eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua anglesa.
 

PDF          Inscriu-te

 

CURSOS CELLER DE CAPÇANES


Informació i atenció turística en llengua estrangera: Anglès
 

Formadors: Andrew Ashurst
 

Dates: 28 de gener, 4, 11, 18, 25 de febrer i 4 de març
            9 h a 14 h
 

Descripció: Destinat a totes aquelles persones que s’ocupen dels diferents moments de l’atenció turística en el seu negoci i necessitin adquirir eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua anglesa.
 

PDF          Inscriu-te



Formatges per restaurants
 

Formadors: Roderic Pérez
 

Dates: 16, 23 de maig i 6 i 13 de juny
            10:30 h a 14:30 h
 

Descripció: Formació orientada a conèixer les diferents classes de formatges tant a nivell d’elaboració i presentació com a nivell de venda a sala.
 

PDF          Inscriu-te


 

Sumilleria i Maridatge
 

Formadors: Joan Lluís Gómez
 

Dates: 14, 21, 28 de març i 4 i 11 d'abril
            9:30 h a 13:30 h
 

Descripció: Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar més adequat. Preparar un maridatge raonant i exposant les relacions que intervenen i els criteris pels quals s’ha elaborat.
 

PDF          Inscriu-te