Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Formació contínua per a les empreses

Oferim activitats formatives adreçades preferentment a persones ocupades; tot i que es reserven algunes places per a persones desocupades registrades com a demandants d’ocupació.  Es tracta de formacions de curta durada, d’entre 15 i 30 hores, pensades per a professionals, tant pel què fa a la metodologia com a l’aplicabilitat de les propostes presentades al curs.

La formació està subvencionada per als professionals del sector enoturístic.En col.laboració amb entitats, rutes i D.O. del territori, es proposen accions concretes per a cada zona.
Consulta la nostra agenda per a informar-te de les properes edicions.

Aquestes formacions es realitzen en col.laboració amb el Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i el Departament de Treball de la Generalitat.

qwrqr