Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Formació especialitzada d'idiomes per l'enoturisme

Els següents cursos són una eina de desenvolupament i millora  per nivells en els dos idiomes predominants en els enoturistes que venen a Catalunya: l'Anglès i el Francès. Es desenvolupen a partir de dues especilitats: l'atenció turística i l'aprofundiment del món del vi.

Els cursos busquen dotar als participants d'eines pràctiques que permetin, amb el mínim temps possible, poder adquirir les competències necessàries per a posar en pràctica en els seus entorns laborals diàris

Tots els cursos s'imparteixen en modalitat ONLINE, amb una petita part de presencialitat, per a facilitar-ne el seguiment, la realització de les tasques proposades i l'assoliment dels objectius.

Cursos especialitzats d'idiomes per l'enoturisme
Accessibilitat