Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Creació de producte i la seva comercialització a l'Empordà. Com innovar?

Descripció i continguts^

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya, juntament amb la Ruta del Vi DO Empordà presenten el curs "Creació de producte i la seva comercialització". 

Curs eminentment pràctic i dinàmic sobre la creació i la comercialització de producte turístic i/o enoturístic en una regió vinícola. A través d’exercicis pràctics de reflexió, s’estudiarà i es crearà una estratègia de producte per desenvolupar i cobrir necessitats reals dels participants. Neix amb l'objectiu de desenvolupar les competències professionals per a crear i comercialitzar el producte, innovant en el seu disseny a partir de la metodologia de la gamificació i incorporant-hi la experiència i expectatives dels enoturistes.

Continguts:

  • Disseny de nou producte o renovació dels productes turístics i enoturístics de les empreses del territori de l'Alt i Baix Empordà.
  • Incorporació d'innovació tecnològica i gamificació, crear sinergies amb altres empreses per complementar el seu producte, incorporació de producte local del territori.
  • Opcions de comercialització, identificar els canals de venda.
  • Tipus de comunicació per cada tipus de públic per a la seva comercialització.

Formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

Contingut oficial del curs

Durada, calendari i lloc^

DURADA

20 hores.

CALENDARI

15, 22, 29 de maig i 5 juny 2023 en horari de 9 a 14h.

LLOC D'IMPARTICIÓ

Modalitat presencial. Les sessions es realitzaran a la Cooperativa Agrícola de Garriguella (Ctra. de Roses, s/n, 17780 Garriguella, Girona)

Destinataris^

El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i 30% de les places per a persones desocupadesPublic objectiu: restaurants, cellers, allotjaments i agents turístics, preferiblement del territori de l'Empordà. Tindran prioritat els membres que formen part de la Ruta del Vi de la DO Empordà.

*No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública. 

Docents^

XAVIER FUMANAL.

Diplomat en Ciències Empresarials. Consultor, assessor i formador en millora competitiva, innovació comercial, estratègies, màrqueting i gestió de vendes. Fundador i gerent de JFK Inteligencia. Expert en innovació comercial enfocada als processos de vendes al client. 

 

CARLES GALA

Llicenciat en Comunicació Audiovisual especialitzat en màrqueting. Actualment CEO de l'agència de comunicació estratègica Gala Media. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació i ha dirigit el departament de comunicació de Vallformosa durant 10 anys.

 

 

 

Accessibilitat