Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Comunicar amb èxit enoturisme i vins a xarxes socials

Inscripcions ^

Inscripcions tancades. Omple el FORMULARI per a futures edicions.

Descripció i continguts^

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya presenta la segona edició del curs sobre com comunicar amb èxit l’enoturisme i vins a les xarxes socials. Aquesta formació neix amb l’objectiu de proporcionar les eines necessàries per introduir les noves formes de comunicació i les xarxes socials de l'àmbit turístic i enoturístic, per a tots aquells que vulguin adquirir més competències professionals amb l’objectiu de convertir-la en una font de negocis.

El contingut anirà des de com comunicar en una empresa turística i enoturística, les diferents xarxes socials i l’impacte d’Instagram com la xarxa social més utilitzada per comunicar l’enoturisme i el vi. El curs conclourà amb la creació d’una campanya per assolir l’objectiu proposat.

Detall del contingut de les sessions.

En aquest curs es farà recorregut de la comunicació a la comercialització, focalitzant una de les eines fonamentals i més demandes amb una visió professional per a la comercialització que es presenten en el temari de la present convocatòria.

FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA PEL CONSORCI DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA

Calendari i lloc^

CALENDARI I HORARI
17, 24 d'abril, 8, 15 i 22 de maig 2023 en horari de 10 a 14h.

LLOC D'IMPARTICIÓ
Les sessions es realitzaran a l’Escola d'Enoturisme de Catalunya, C/Amàlia Soler 29, 08720 Vilafranca del Penedès.

Destinataris i requisits^

Adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i un 30% reservat per a persones desocupades.

No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública.

Docent^

David Jobé Bosch. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Periodista especialista en vins i enoturisme. Cofundador del portal www.enoturista.cat i Coautor del Baròmetre del Vi Català a les Xarxes Socials, en col·laboració amb l’INCAVI. Consultor en comunicació d’enoturisme a més d’un centenar de cellers de Catalunya. Ha treballat per la Generalitat, Turisme de Barcelona, Diputació de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona i per la majoria de DO catalanes. Copresentador d’El podcast de l’enoturista. Experiència professional a RAC1, Catalunya Ràdio i Cadena SER durant més de 20 anys.

 

Accessibilitat