Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Anglès turístic i enoturístic - Alella

Vols aprendre anglès i vendre productes turístics i enoturístics com un professional?

Aprendràs com descriure els vins de la DO Alella en anglès per a una millor venda, o com presentar productes i serveis turístics en anglès per captivar els clients.

El curs és una eina de desenvolupament i millora per nivells en la llengua predominant de les persones que fan turisme especialitzat i que venen a Catalunya: l'anglès. Aquesta formació es desenvolupa a partir de dues especialitats: l'atenció turística i l'aprofundiment del món del vi. Busca dotar als participants d'eines pràctiques que permetin, amb el mínim temps possible, poder adquirir les competències necessàries per a posar en pràctica en els seus entorns laborals diaris.

CURS 100% SUBVENCIONAT PEL CONSORCI DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA

Inscripció al curs^

Ja podeu realitzar la sol·licitud a través del següent formulari. Aquesta sol·licitud no compromet a la matriculació del participant. Un cop realitzada, ens posarem en contacte per omplir la documentació requerida.

Dades^

DURADA TOTAL DEL CURS
30 hores.

CALENDARI I HORARI
13, 20, 27 de febrer i 5, 12 i 19 de març 2024 de 9 a 14h.

LLOC D'IMPARTICIÓ
Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, Sala Epictet. Carrer d'Ernest Lluch, 40, 08329 Teià.

Continguts^

  • Coneixement DO Alella: zona, plats típic, turisme i recursos turístics.
  • English for Wine Lovers.
  • Sinèrgies entre empreses de territori.
  • Gestió turística en anglès: com rebre un client/visitant, recomanacions, atenció..
  • Ruta enoturística en anglès per la DO Alella.
  • Tast enoturístic.
  • Comercialització del vi i el producte enoturístic.

Destinataris^

Adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i un 30% reservat per a persones desocupades que tinguin interès en adquirir les eines necessàries per a poder comunicar-se de manera efectiva en anglès en l'àmbit turístic i enoturístic. Tindran prioritat les empreses que formin part de la Ruta del Vi de la DO Alella.

No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública.

Docent^

El curs l'imparteix l'Andrew Ashurst, director de l'acadèmia St Paul's English Academy, de Vilafranca del Penedès, i professor d'anglès especialitzat en el món del vi (Wine Set Level III). S'ha convertit en un referent en la seva professió per la seva àmplia experiència i extensa formació específica en el sector, fins a arribar a crear English for Wine Aspects.

 

 

Accessibilitat