Tastem la Guia de vins de Catalunya
27 d’octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre de 2022.
Escola d'Enoturisme de Catalunya.
De 18 a 21h.
Escola Enoturisme de Catalunya
Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.
Impartit per Jordi Alcover i Sergi Sevé, autors de la Guia de vins de Catalunya 2021.
PLACES EXHAURIDES
Vols conèixer com i què valoren els tastadors de la Guia de vins de Catalunya els vins i els escumosos? Vols saber interpretar les notes de tast que es publiquen a les guies? Et proposem un curs on podràs apropar-te a les varietats i productes dels vins i escumosos, tastant-los a partir dels criteris dels tastadors i incorporant nous elements en la seva descripció i presentació.
CURS 100% SUBVENCIONAT PEL CONSORCI DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA
Contingut:
- Conèixer els paràmetres els quals es puntuen els vins
- Incorporar elements per a l’anàlisi sensorial per poder explicar millor els vins i escumosos.
- Les sessions inclouran tastos de vins de la Guia de Vins de Catalunya, agrupats per varietat i criança.
Calendari:
27 d’octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre de 2022 de 18 a 21h. Les sessions es realitzaran a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya (C/ Amàlia Soler, 29, Vilafranca del Penedès).
Tota la informació i inscripcions en aquest enllaç.