Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts26gener '21

Sommelier Professional

Dates i lloc: 

El curs es realitzarà en modalitat semi presencial, i tindrà una durada de 400 hores distribuides en 28 setmanes.

Les classes presencials seran els dimarts a la tarda de 15 a 21h, des del 10 de Gener fins el 20 de Juliol. La resta d'hores es realitzaran en modalitat ONLINE

AMPLIA LA INFORMACIÓ DEL CURS

La sessió presencial garantirà l'aplicació de les mesures de protecció i seguretat per la Covid

Organització i contacte: 

Per a sol·licitar una reserva de plaça, clica AQUÍ

Per a sol·licitar més informació del curs o posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho a través de mmula@vilafranca.org o 931694102

Preu del curs: 3100€. Possibilitat de financiar-ne els pagament,  i/o bonificar el curs a través de FUNDAE (en aquest cas caldrà entregar tota la documentació 15 dies abans del seu inici)

Curs de 430 hores de caràcter semipresencial, impartit per experts referents en el sector. Inclou la presència de les 12 DO Catalanes, vins nacionals i internacionals, a més d'aproximar aquests continguts a la llengua anglesa i francesa.