Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Acte d'agenda

dilluns04juliol '22

Inici curs d'Anàlisi sensorial de productes propis de la sommelieria

Dates i lloc: 

Del 4 al 27 de juliol 2022.

Escola d'Enoturisme de Catalunya.

(C/ Amàlia Soler, 29, Vilafranca del Penedès).

Horari: 

De dilluns a dijous de 16 a 20h.

Organització i contacte: 

Escola d'Enoturisme de Catalunya

Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

El curs tractarà sobre la prospecció de diferents productors i artesans gastronòmics del territori on s’impartirà l’anàlisi sensorial dels seus productes i propostes de maridatges.

CONTINGUTS:

  • Introducció al tast.
  • La influència de les preferències a l’anàlisi sensorial
  • Diferències entre anàlisi sensorial, tècnic, instrumental i hedònic.
  • Els atributs dels aliments.
  • Metodologia d’anàlisi sensorial d’aliments.
  • Percepció dels atributs sensorials bàsics.
  • Anàlisi organolèptic maridant-lo amb vi.
  • Tast de productes de territori per conéixer productors locals.
  • Maridatges amb xocolata, olis, formatges, pernils...

DOCENT:

Gemma Muray, graduada en direcció turística i també en el curs d’extensió universitària com a Sommelier. Cofundadora de Caram Caram, empresa de desenvolupament territorial de l'àmbit gastronòmic. Turisme gastronòmic de proximitat i creació d'experiència turística. També és docent de l'Escola d'Enoturisme al CP de Promoció Turística. Ha treballat com a responsable d’enoturisme al celler Parés Baltà.

 

PRENSCRIPCIONS OBERTES. CLICA AQUÍ


Accessibilitat