Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns21octubre '19

Eines pel Guia Turístic: De l’atenció a la venda de noves activitats

Dates i lloc: 

LLOC D’IMPARTICIÓ: Caves Bohigas. FINCA CAN MACIÀ. 08711 ÒDENA (BARCELONA)

DURADA:  30 hores.

DATES:  21,28 d'Octubre i 4, 11, 18, 25 de Novembre

Horari: 

15.30 a 20.30

Organització i contacte: 

Inscripcions aquí

Destinat a totes aquelles persones vulguin millorar la seva capacitat de conducció de grups, incorporant les noves tecnologies de guiatge. I a les que trobin interès incorporar elements d’atenció client que fomentin la fidelització i la venda de noves propostes.

Incorporem el Tast de producte com un element  de difusió i un recurs d’apropament al client amb una visió enoturística. 

Curs pràctic amb tastos específicament adreçat a guies i empreses que treballen amb activitats amb guies per conèixer les opcions del tast.

Al llarg del curs es realitzarà conferència amb Napa Valley amb la responsable d'enoturisme sobre les activitats proposades  des del territori i les tasques que els guies desenvolupen.

Formació 100% Subvencionada 

Formador: David de Yzaguirre

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Ramon Llull.

Programa en Màrqueting per l'IESE. Certificat per la Wine and Spirit  Education Trust de Londres

Des de fa uns anys enfoca els seus esforços per atreure clients internacionals del segment luxe i Premium a cellers i caves del territori

La subvenció del curs no resta l’import de la bonificació de l’empresa, és a més a més. Per a les empreses i autònoms no comporta cap despesa la participació.