Les emperses del sector vitivinícola i enoturístiques es van beneficiar d'aquesta formació totalment subvencionada.
Informació i atenció turística en llengua estrangera: Anglès (30h)^
Curs dirigit a aquells cellers i bodegues que volen potenciar el seu producte enoturístic per als visitants que utilitzen la llengua anglesa com a mitjà per comunicar-se.
Desenvolupament de productes turístics (30 hores)^
Cellers, bodegues i altres empreses enoturístiques que tenen per objectiu ser capaços de crear nous productes i/o serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques de la zona. Incourà una mirada especial sobre sostenibilitat.
Presentació de vins i begudes (15 hores)^
Dirigit a aquelles empreses del sector de la restauració i la hostaleria que volen poder realitzar totes le soperacions adequades per a la conservació, preparació i servei dels seus vins i altres begudes, utilitzant tècniques estableretes.
Sumilleria i Maridatge (20 hores)^
Pensat per a aquells professionals que volen poder descriure les característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic, i saber relacionar-los amb el menjar que més s'hi adequa.