Recta final per aconseguir ser un especialista de l’enoturisme amb el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic

Recta final per aconseguir ser un especialista de l’enoturisme amb el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic

30 de maig de 2017

 

Descobreix la fascinant oferta turística i enoturística pensada per satisfer les teves inquietuds professionals. El dia 31 d'aquest mes s'acaba el període de preinscripció per la formació més especialitzada del sector: el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic, l'únic a Catalunya que inclou el vessant enoturístic.

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya és un lloc on aprendre l'essència de l'enoturisme sostenible i de qualitat, a través dels continguts de les matèries de guia de formació i assistència turística, on aprendre a dissenyar productes, crear plans de màrqueting i de comunicació, tècniques de relacions públiques i protocol relacionades amb el sector del turisme.

A part de les múltiples sortides professionals, el cicle aporta molt més. Podràs especialitzar-te en els dos mòduls d'enoturisme: el de sommelier, adreçat als professionals de la restauració per adquirir, ampliar o actualitzar coneixements i el mòdul de coneixedor del vi i el cava de les DO a Catalunya, que cal esmentar, és exclusiu d'aquesta formació i que et permetrà conèixer l'evolució de la viticultura al nostre país, saber diferenciar les Denominacions d'Origen (D.O) a Catalunya i la seva influència al territori, estar al dia de l'actualitat vinícola catalana, tant pel que fa a R+D com a noves propostes, reconèixer les característiques dels vins i caves catalans a partir del seu tast, entre molts altres aspectes.

Un cicle amb un total de 1.000 hores de pràctiques a les empreses més rellevants del sector que et convertirà en un especialista del turisme i del vi. No deixis passar aquesta oportunitat i inscriu-te en un cicle on podràs desenvolupar la teva activitat professional en Centres d'informació turística, DMC, empreses i Centres de Desenvolupament Local, però especialment en complexos enoturístics, cellers i destinacions locals.

No t'ho pensis més, i preinscriu-te! La data límit és fins al 31 de maig i pots fer el tràmit a través de la sol·licitud que trobaràs a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/fp_gs_9418?moda=1 i present-la al nostre centre o pots fer el tràmit per internet i presentar el comprovant signat. Ens trobaràs al c/Amàlia Soler, 39 (Vilafranca del Penedès). Per qualsevol dubte o informació, truca al 93 169 41 02. No esperis més!