Potencia el teu coneixement d’idiomes amb els cursos d’anglès de l’Escola d’Enoturisme

Potencia el teu coneixement d’idiomes amb els cursos d’anglès de l’Escola d’Enoturisme

02 de març de 2018

L’Escola d’Enoturisme ofereix un seguit de cursos 100% subvencionats perquè ampliïs el teu coneixement de la llengua anglesa. Gran part dels turistes que visiten les bodegues i cellers del país provenen de l’estranger, majoritàriament d’Europa i dels Estats Units, pel que cada cop té més importància una bona formació lingüística.

Segons les dades de l’Asociación Española de Ciudades del Vino (ACEVIN), l’any 2017 el 23% dels enoturistes eren estrangers i aquesta és una xifra que no pararà d’augmentar. Per aquest motiu l’Escola d’Enoturisme potencia el coneixement de l’anglès, la llengua més parlada del món, per a tots aquells que ja comptin amb nocions bàsiques de l’idioma i adaptat a les necessitats i al vocabulari més útil per un guia enoturístic.

El curs l’impartirà Andrew Ashurst, professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Wine set Level III, director de la St. Paul’s Academy i especialitzat en l’ensenyament d’anglès pel món vitivinícola. Els participants adquiriran eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua anglesa i inclou un curs pràctic amb tast de producte.

Els primers cursos es realitzaran a l’Escola d’Enoturisme a Vilafranca del Penedès els dies 3, 10, 17 i 24 Abril, 8, 15 i 22 de Maig, 5, 12 i 19 de Juny de 9 h a 14 h i us hi podeu inscriure aquí.  A la tardor s’organitzen dues edicions més, a Tiana al Maresme i al Celler Oller del Mas a Manresa, al Bages. Afanyeu-vos abans que s’acabin les places!