L’Escola d’Enoturisme ofereix un curs de Guia i Promotor Turístic i Enoturístic per a persones en situació d’atur

L’Escola d’Enoturisme ofereix un curs de Guia i Promotor Turístic i Enoturístic per a persones en situació d’atur

09 de octubre de 2017

Com a professionals, la formació continuada és una eina per seguir millorant en la nostra carrera laboral o per a reorientar-nos laboralment. En el cas de situació d’atur, el fet de poder cursar uns estudis que ens especialitzin o aprofundeixin els nostres coneixements es converteix en un element indispensable per a poder trobar una feina més ben qualificada.

Per aquest motiu, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ofereix un curs de Guia i Promotor Turístic i Enoturístic especialment adreçat a persones en situació d’atur, una excel·lent oportunitat per a redirigir la vostra carrera laboral.

El sector de l’enoturisme gaudeix d’un creixement continuat gràcies a l’interès dels turistes pel món dels vins i caves, fet que fa que demanin una atenció i coneixement especialitzat. Amb el curs de Guia i Promotor Turístic i Enoturístic de l’Escola d’Enoturisme, els participants adquiriran les competències adequades per dedicar-se professionalment a la dinamització del sector enoturístic.

Per aquest motiu aquesta formació és especialment adequada per aquelles persones que hagin treballat anteriorment en el sector vitivinícola, el món del turisme o simplement hi estiguin interessats. És tracta d’una ocasió perfecta per a poder donar un nou enfoc la nostra carrera laboral ampliant la nostra formació en un centre de referència al sector.

Aquesta formació forma part de l’oferta lectiva de l’Escola d’Enoturisme i comptarà amb 590 hores teòriques i 120 hores pràctiques. Els mòduls teòrics s’iniciaran el dia 22 de novembre i finalitzaran el dia 30 de maig i s’impartiran en un horari de 9 a 14 hores del matí a La Fassina a Vilafranca del Penedès.

El curs estarà dividit en diferents mòduls: Informació turística (180 hores), productes i serveis turístics locals (180 hores), gestió d'unitats d'informació i distribució turístiques (120 hores), anglès professional per a turisme (90 hores) i un mòdul de pràctiques professionals no laborals de promoció turística local i informació al visitant. (120 hores).

Els llocs de treball relacionats són: centres de visitants, oficines municipals d'informació turística, bodegues, centre vitivinícoles, oficines de congressos, patronats, consorcis o qualsevol altre ens públic, local o autonòmic. En el seu àmbit professional presta informació i assessorament, col·labora en activitats de planificació, creació de producte i promoció turístiques i gestiona unitats d'informació i distribució turístiques.

El curs compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social del Govern espanyol i està subvencionat pel Fons Social Europeu de la Unió Europea. Per a poder realitzar el curs s’exigeix disposar d’un Certificat Professional, Batxillerat o CFGS o superada la prova d’accés a la universitat de +25 anys, a més d’estar inscrit al SOC.

Per a més informació us podeu dirigir a www.escolaenoturisme.vilafranca.cat o a mmula@vilafranca.org  o trucar al telèfon 931 694 102.