L’Escola d’Enoturisme de Catalunya impulsa la formació de professionals qualificats amb el seu Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya impulsa la formació de professionals qualificats amb el seu Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic

19 de maig de 2017

 

Una formació pionera a Catalunya que respon a les demandes d’especialistes formats en el sector, per part les empreses del sector turístic i enoturístic. Un cicle que ofereix un ampli ventall de sortides laborals i que suposa una visible millora del teixit empresarial i productiu.

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya, és una iniciativa que fomenta els estudis professionals de qualitat i que ofereix una formació inicial, ocupacional i contínua de temàtica turística i enoturística. Uns continguts basats en la transparència del coneixement i professionalització del sector vitivinícola, per tal de poder optimitzar i millorar la seva rendibilitat.

Un Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic, únic a Espanya, amb el valor afegit dels seus dos mòduls especialitzats: el de sommelier i el mòdul de coneixedor del vi i el cava de les DO a Catalunya, exclusiu d'aquesta formació.

Uns estudis indispensables que responen a la nova situació del turisme i l'enoturisme, on la demanda de professionals del sector no fa més que créixer. Davant aquesta riquesa de vinyes i l'auge del turisme entorn d’ells, s'ha obert un gran ventall de sortides professionals en Centres d'informació turística, DMC, empreses i centres de Desenvolupament Local, però especialment en complexos enoturístics, cellers i destinacions locals.

La comprensió i absorció d'aquests coneixements es potenciaran, gràcies a les 1.000 hores de pràctiques remunerades que ofereix l'escola a les empreses més rellevants del sector, que dotarà els alumnes de les habilitats necessàries per poder desenvolupar la seva feina amb solvència i professionalitat.

Avalada per la seva reconeguda trajectòria, l'Escola d'Enoturisme de Catalunya ha anat recollint nombrosos èxits que l'han convertit en una aposta segura per a tots aquells que tinguin la intenció de convertir-se en grans professionals del sector del turisme i l'enoturisme. El teu futur ens importa, inscriu-te o informa't a través de la nostra web. I recorda que les dates per a la preinscripció són del 25 al 31 de maig. Amplia els teus horitzons professionals amb el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic!