Finalitza el curs en sumilleria i maridatge de l’Escola d’Enoturisme a Alella

Finalitza el curs en sumilleria i maridatge de l’Escola d’Enoturisme a Alella

20 de juny de 2018

El passat dilluns 11 de juny va tenir lloc a Alella l’última sessió del curs en Sumilleria i maridatge organitzat per l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. La formació, de 20 hores lectives, va començar el dia 14 de maig de la mà de Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Santa Pau de Carme Ruscalleda.

És un curs 100% subvencionat i eminentment pràctic en el que els alumnes aprenen a conèixer les característiques dels diferents vins i quina és la millor manera de maridar-los amb els productes més escaients. La següent edició serà els dies 18, 25 d'Octubre i 8, 15 i 22 de novembre al Celler Avgvstvs, al Baix Penedès, en anglès. Si voleu participar-hi, podeu inscriure-us aquí.