El dia 14 d’abril t’esperem a les portes obertes de CFGS de Guia d'Enoturisme

El dia 14 d’abril t’esperem a les portes obertes de CFGS de Guia d'Enoturisme

23 de març de 2018

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia d'Enoturisme de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya és una formació amb la que podràs aconseguir el títol de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme. Per tant tindràs la oportunitat d’iniciar una carrera laboral en dos sectors molt interrelacionats: l’enoturisme i el turisme en general.

La jornada de portes obertes serà el dissabte 14 d’abril a les instal·lacions del carrer Amàlia Soler 29 de Vilafranca del Penedès (Edifici L'Enològica), i es durà a terme en dos torns. El primer serà a les 11 del matí i el següent a les 12:30 del migdia, per tal que tothom qui ho vulgui pugui assistir a alguna de les xerrades.

L’acte començarà amb una presentació del cicle a càrrec de la directora, Ester Garcia, qui explicarà el seu funcionament, el pla d’estudis i les diferents sortides laborals que poden escollir els seus estudiants.  Posteriorment, Esther Millas, responsable d’enoturisme a Can Bas i professora de l’Escola d’Enoturisme, serà qui presentarà l’enoturisme, els seus objectius i quina és la seva funció en la revalorització del territori. Per acabar la sessió es farà una visita guiada a les instal·lacions i un tast.

El CFGS de Guia d'Enoturisme destaca per ser l’única formació especialitzada en el món de l’enoturisme, amb dos mòduls específics, el primer sobre sommilieria i el segon sobre coneixement de les DO catalanes. A més, es tracta d’una FP en modalitat DUAL, pel que inclou 1000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector.

Si us hi voleu inscriure, ho podeu fer a través d’aquest enllaç