Curs Subvencionat de "Sumilleria i Maridatge"

Curs Subvencionat de "Sumilleria i Maridatge"

21 de juliol de 2017

 

 

Al 16 d'Octubre s'inicia un curs subvebcionat per a persones treballadores de 20h de "Sumilleria i Maridatge". Aquest curs serà dirigit per Joan Lluis Gomez,  Sommelier, Wine & Spirit Education Trust international  higher certificate in wines and spirits.

Sommelier al Restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda, més de 9 anys participant del creixement d’un projecte on el producte, el vins i la qualitat tenen un paper fonamental.

Tres estrelles Michelin comporten una gran responsabilitat i implicació entre tots els integrants de l’equip, l’actualització, la formació i la innovació són elements fonamentals en la tasca del Sommelier.

En Joan Lluís compartirà la seva experiència i coneixement amb els participants del curs.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

 

 

 

OBJECTIUS

  • Descriure  les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el em menjar més adequat.
  • Preparar un maridatge raonant i exposant les relacions que intervenen i els criteris pels quals s’ha elaborat.

 

CONTINGUTS:

  • Definició del tast. Condicions per a la degustació.
  • Les temperatures de servei. Conservació del producte.
  • Les fases i les tècniques de tast, aplicació dels sentits.
  • El maridatge entre el vi i el menjar. Tècniques. Valor del producte. Innovació i Qualitat.

 

METODOLOGIA:

Teòric pràctica: Partint de la realitat dels participants en la formació ens aproparem als continguts a assolir en l’activitat formativa.

 

LLOC D’IMPARTICIÓ: Edifici de l’Enològica. C/Amàlia Soler, 29. 08720. Vilafranca del Penedès.

DURADA:  20 hores.

DATES:  Octubre: 16, 23, 30. Novembre: 6,  13.

HORARI: 10:00-14:00h.

PREU: 100% Gratuït. Subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.