Curs de sumilleria i maridatge de la mà de Joan Lluís Gómez, sommelier amb estrella

Curs de sumilleria i maridatge de la mà de Joan Lluís Gómez, sommelier amb estrella

22 de setembre de 2017

 

El servei especialitzat en sumilleria i maridatge és una experiència a l’alça en el món de la restauració. Cada cop més, els clients demanden un servei especialitzat per tal d’aconseguir una experiència més satisfactòria i poder gaudir al màxim tant dels vins com del menjar del restaurant. 

 

Per això des de l’Escola d’Enoturisme s’ofereix un curs subvencionat per a persones treballadores de 20h de “Sumilleria i maridatge”, per tal que les persones interessades puguin millorar el servei en aquests àmbits. Des del món de la restauració, bars, enoteques, fins a tots aquell establiments dedicats a l’enoturisme, com bodegues i hotels, poden beneficiar-se d’un professional amb coneixements en el món de la sumilleria i el maridatge.

 

El valor afegit d’aquest curs resideix en el seu docent, Joan Lluis Gómez, que és el sommelier al Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda i porta més de 9 anys participant en el creixement d’un projecte on el producte, els vins i la qualitat tenen un paper fonamental. L’experiència de Gómez està acompanyada dels seus estudis, ja que compta amb el Higher Certificate in Wines and Spirits per la Wine & Spirit Education Trust.

 

El restaurant de Ruscalleda compta amb tres estrelles Michelin, pel que el paper de Gómez com a sommelier és realment important pel correcte funcionament del projecte. Gràcies a la seva experiència, en el curs Gómez compartirà com aprendre a descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i, alhora, saber relacionar-los amb el menjar més adequat.

 

A més, donarà les claus sobre com preparar un maridatge raonant i exposant les relacions que intervenen i els criteris pels quals s’ha elaborat. És a dir, el curs compta amb una doble vessant de sommelieria i maridatge, pel que la formació que proporciona és molt completa. El curs està subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i per aquest motiu és totalment gratuït.

 

Si vols inscriure’t o demanar més informació contacta amb nosaltres en aquest formulari