Curs de sommelier especialment adreçat per a persones en situació d’atur

Curs de sommelier especialment adreçat per a persones en situació d’atur

07 de agost de 2017

El món dels vins és un sector en constant expansió degut al creixent interès entre els consumidors. Tot i ser un producte amb una gran tradició, especialment al Penedès, cada cop més els clients busquen una atenció i un coneixement especialitzat del producte, per tal de poder gaudir-ne en les millors condicions. Per aquest motiu el curs de Sommelier especialment adreçat a persones en situació d’atur es tracta d’una fantàstica oportunitat per a aquelles persones que vulguin reconduir la seva orientació laboral i formativa cap a un altre sector.

Aquesta formació forma part de l’oferta lectiva de l’Escola d’Enoturisme, comptarà amb 740 hores i s’impartirà del 9 d’octubre de 2017 al 27 d’abril de 2018 a La Fassina a Vilafranca del Penedès.

És un curs especialment indicat per aquells professionals que hagin desenvolupat la seva activitat en grans, mitjanes i petites empreses de restauració i sota la dependència d’un superior jeràrquic, com, per exemple, cambrers, però tot i així està obert a tots aquells interessats. També s’aconsella per aquelles persones que hagin o vulguin desenvolupar la seva activitat professional en l'àmbit del comerç de vins i altres begudes, ja sigui en la venda directa, la distribució o l'assessoria. Se situa principalment en el sector de la restauració i en menor mesura en el de comerç de begudes i d'elaboració de vins.

En quant a les ocupacions o llocs de treball relacionats són: sommelier, caps de servei de vins, caps de menjador o mestres de sala, responsable de compra de begudes, venedor/a especialitzat/ada de begudes i delicadeses i/o consultor/a de begudes. El curs consta d’un mòdul de pràctiques professionals no laborals de sommilieria de 80 hores.

El curs compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i està subvencionat pel Fons Social Europeu de la Unió Europea. Per tant, per a realitzar el curs s’exigeix disposar d’un Certificat Professional, Batxillerat, o CFGS o superada la prova d’accés de la universitat de +25 anys.

Per a més informació us podeu adreçar a www.escolaenoturisme.vilafranca.cat o a mmula@vilafranca.org, o trucar al telèfon 931 694 102.