Formació continua per les empreses del sector 2017

Les emperses del sector vitivinícola i enoturístiques es van beneficiar d'aquesta formació totalment subvencionada. 

Informació i atenció turística en llengua estrangera: Anglès (30h)^

Curs dirigit  a aquells cellers i bodegues que volen potenciar el seu producte enoturístic per als visitants que utilitzen la llengua anglesa com a mitjà per comunicar-se.

 

 

Desenvolupament de productes turístics (30 hores)^

Cellers, bodegues i altres empreses enoturístiques que tenen per objectiu ser capaços de crear nous productes i/o serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques de la zona. Incourà una mirada especial sobre sostenibilitat.

 

 

Presentació de vins i begudes (15 hores)^

Dirigit a aquelles empreses del sector de la restauració i la hostaleria que volen poder realitzar totes le soperacions adequades per a la conservació, preparació i servei dels seus vins i altres begudes, utilitzant tècniques estableretes.

 

Sumilleria i Maridatge (20 hores)^

Pensat per a aquells professionals que volen poder descriure les característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic, i saber relacionar-los amb el menjar que més s'hi adequa.