Formació continua per les empreses del sector

Les emperses del sector vitivinícola i enoturístiques es poden beneficiar d'aquesta formació totalment subvencionada. Per a l'any 2017 tenim previstos els següents quatre cursos:

Informació i atenció turística en llengua estrangera: Anglès (30h)^

Curs dirigit  a aquells cellers i bodegues que volen potenciar el seu producte enoturístic per als visitants que utilitzen la llengua anglesa com a mitjà per comunicar-se.

Data d'inici: 29/12/2016

Data Finalització: 4/04/2017

Sol·licita més informació

Desenvolupament de productes turístics (30 hores)^

Cellers, bodegues i altres empreses enoturístiques que tenen per objectiu ser capaços de crear nous productes i/o serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques de la zona. Incourà una mirada especial sobre sostenibilitat.

Realitzant-se

Sol·licita més informació

Presentació de vins i begudes (15 hores)^

Dirigit a aquelles empreses del sector de la restauració i la hostaleria que volen poder realitzar totes le soperacions adequades per a la conservació, preparació i servei dels seus vins i altres begudes, utilitzant tècniques estableretes.

Realitzat

Sol·licita més informació

Sumilleria i Maridatge (20 hores)^

Pensat per a aquells professionals que volen poder descriure les característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic, i saber relacionar-los amb el menjar que més s'hi adequa. 

LLOC D’IMPARTICIÓ: Edifici de l’Enològica. C/Amàlia Soler, 29. 08720. Vilafranca del Penedès.
DURADA: 20 hores.
DATES: Octubre: 16, 23, 30. Novembre: 2, 9.
HORARI: 10:00-14:00h.
PREU: 100% Gratuït. Subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

Sol·licita més informació