Consorcis d'Enoturisme

Practicar l'enoturisme a Catalunya permet molt més que tastar vins. Relació de consorcis públics i privats que gestionen i promouen el territori com a destinacions enoturístiques.

Consorci DO Alella^

El 7 de juny de 2010 es va constituir el Consorci DO Alella, integrat per set municipis del Vallès Oriental  vuit municipis del Maresme  i el Consell Regulador de la DO Alella, amb l'objectiu de promocionar el territori DO Alella com a destinació d'enoturisme de qualitat.

Enoturisme Penedès^

El Penedès situat a 30 minuts de Barcelona i Tarragona, banyat per magnífiques platges i arropat per les muntanyes del interior, ofereix un entorn paisatgístic únic i singular, caracteritzat per les seves interminables vinyes, esquitxades per masies, elements patrimonials únics i múltiples cellers i caves que han conferit un reconeixement internacional a aquesta zona.

Priorat Experiències Enoturístiques^

Al Priorat, els camins tenen gust de vi i d'oli i encara conserven el so de les mules i els renecs dels pagesos que van modelar el paisatge fins a fer-lo com és avui dia. Una terra on anar d'un poble a l'altre, a peu o en bicicleta, en trànsit per camins seculars, és un viatge imprescindible per conèixer què és i què ha estat el Priorat.

Ruta del Vi DO Empordà^

La Ruta del vi DO Empordà t'endinsa en una tradició molt arrelada a aquesta terra, que es remunta a temps dels romans. Ara, pots viure de prop aquesta part de la nostra identitat gastronòmica, descobrint tots els secrets dels vins blancs, rosats i negres de la D.O. Empordà.

Ruta del Vi de Lleida^

La ruta del Vi de Lleida és un passeig per la gastronomia, la cultura i la geografia lleidatanes vistes a través dels seus cellers. Un viatge enològic en què els vins tradicionals o de nova factura dibuixen un paisatge on passat, present i futur s'encavalquen.